Vi är glada över att ha så många glada och nöjda kunder i Bjärred & Lund

På den här sidan presenterar vi några av dem.

01
Nina Hedgren

Billy renoverade vårt stora badrum april/maj 2022. Vi är supernöjda med resultatet och älskar vårt nya badrum. Under hela renoveringen har Billy varit mycket bra på att kommunicera om processen, alltid varit i tid och utfört ett noggrant hantverk. Vi har upplevt både Billy och hans samarbetspartners som mycket professionella och trevliga att ha i huset. Varma rekommendationer från oss.

02
Martina Palmqvist

Vi har precis för andra gången haft Bjärreds Kakel och Bygg  i vårt hem för renovering av två rum och även denna gång är vi mer än nöjda med resultatet. Bra utfört arbete, snyggt och prydligt lämnat efter sig i slutet av varje arbetsdag. Billy med medarbetare dyker upp punktligt efter överenskomna tider.  De är mycket noga att kommunicera de dagliga framstegen och kommande dagars arbete vilket gör att man har god insyn i vart man befinner sig i processen. Bjärreds Kakeltjänst  är föredömliga att jobba med och vi är mycket glada över att ha hittat denna firma. De får utan tvekan vår varmaste rekommendation

03
Laura Jacque

Billy re-tiled our kitchen floor and created a tile backsplash. We are extremely pleased with the results. He was professional to work with, responsive, and completed the job on time. We did have to wait a bit to work with Billy as he books up early, but we are very glad we waited. Highly recommend!

04
Joel Rönneman

Efter en snabb inhämtning av offerter och möten med aktörer i branschen så kändes det självklart att välja Bjärreds Kakel och Bygg . Billy visade redan på planeringsstadiet att han hade full koll på alla detaljer, kändes tryggt och bra. Vi valde att göra två badrum till ett och samtidigt byta fönster och ändra fasaden genom att sätta in en altandörr i badrummet. Detta komplexa projekt ledde Billy föredömligt och tog ansvar utöver hans område, bland annat hjälpte han oss så att fönster och dörrar hamnade exakt rätt vilket gjorde att slutresultatet blev bra. Slutresultatet blev 10/10. 

05
Hans Olausson

När det var dags att renovera vårt badrum valde vi att vända oss till Billy Limerick utan att begära in offerter från andra. Vi litade helt och fullt på de omdömenhan fått av tidigare kunder. Ocg det ör inget vi ångrar idag när vårt tidigare så trista och fuslkbyggda badrum nu står färdigt på exakt den dag som Billy utlovat att det skulle vara klart. Att badrumsmöblerna inte kom i tid såg vi som ett stort problem men Billy  ställde upp och fixade monteringen trots stundande storhelg. Att riva ett äldre badrum kan innebära att man stöter på överraskningar. Och det gjorde man hos oss. Sneda väggar och tak som måste riktas, kvarlämnad gammal plastmatta under klinkern, rördragningar som inte är godkända och elen huller om buller. Det merarbete som som krävdes och den merkostnad det innebar redovisades av Billy under arbetets gång.

06
Cilla Kruse

Bättre hantverkare går inte att hitta! Professionell, noggrann, punktlig, ordning och reda, informerade löpande om arbetet, flexibel, allt med vänlighet och glimten i ögat. Ett rent nöje från första kontakt till klart badrum och tvättstuga, ett stort tack Billy! Jag är supernöjda och kommer anlita dem igen och rekommenderar dem till andra.  

07
Carsten Litting

Billy och samarbetspartners levererade ett riktigt exklusivt badrum! En tät dialog från allra första mötet till slutdokumentation gör dig som kund trygg under hela projektet. De är mycket lätta att ha att göra med, håller vad de lovar och dessutom måna om att hålla rent efter sig! Om ni är ute efter kvalitet och pålitlighet, anlita Bjärreds Kakel och Bygg Badrummet blev precis som vi ville ha det! Vi är supernöjda och ger Bjärreds Kakel och Bygg  våra varmaste rekommendationer!  

08
Carolina Westerdahl

Renoverade mitt badrum hösten -21 och nöjd från början till slut! Så glad över att kommit i kontakt med Billy som är såväl trevlig som noggrann och punktlig. Uppdaterar och informerar ständigt under arbetets gång. Och när det inträffade en oförutsedd händelse löste han det galant tillsammans med Löddes Kakeltjänst 🙂 Kan varmt rekommendera Bjärreds Kakel och Bygg. Ett lätt val när det är dags för nästa badrumsrenovering 🙂

09
Britt Kjölstad

Det sunkiga badrum som fanns i den lägenhet jag köpte i somras är nu efter Billys fantastiska helrenovering mitt lilla lyxiga spa. Under arbetets gång förklarade Billy i detalj vad som gjordes och jag tvekade inte en enda gång över att jag valde honom för jobbet. Billy, en charmig och sympatisk människa, blev som en vän, och han gav goda råd även då vi inte hade exakt samma idéer om allt. De som anlitar Billy för en badrumsrenovering kommer inte att bli besvikna. Jag rekommenderar honom varmt för hans kompetens, professionalism och verkliga intresse för kundens bästa.

010
Annica Nilsson

Vi är mycket nöjda med Billys renovering av våra två badrum. Han var tydlig från början med vad som behövde göras, och har under arbetets gång kommunicerat löpande om hur arbetet fortskrider, hur planeringen ser ut och vilka tider han är på plats. Oförutsägbara problem har han och teamet löst och tidsplanen har hållits. Billy är noga med att städa efter sig varje dag och är en mycket trevlig person att ha hemma. Även samarbetspartners inom VVS, el och plattsättning har gjort ett mycket bra jobb. Kan verkligen rekommendera!

011
Anneli Larsson

Jag har nu anlitat Bjärreds Kakel och Bygg för fjärde gången. Det blev även denna gången både badrum och kök. Billy och hans kollega har så smarta idéer och lösningar för ett perfekt resultat. Dom tänker alltid utanför boxen och vill göra det bästa för mig/dig som kund även om det är mer arbetsamt för dom att genomföra. Det färdiga badrummet visar tydligt perfektion! När man anlitar Billy och hans kollega kan man koppla av och lita på att allt faktiskt blir bättre än man någonsin kunnat föreställa sig. Det har hänt mig varje gång! Jag kan ännu en gång varmt rekommendera Bjärreds Kakel och Bygg ! För mig finns inga andra alternativ.

012
Anette Nilsson

Väldigt nöjd med resultatet av min badrumsrenovering och hela processen har upplevts som väldigt trygg då de alltid varit tillgängliga för att svara på minsta lilla frågan. Slutresultatet blev superfint och jag är jättenöjda - De är proffsiga och lätta att ha att göra med och håller vad de lovar. Vill ni ha hantverkare som håller vad de lovar, dyker upp i tid, är kvalitetsmedvetna och har stort kundfokus är det Bjärreds Kakel och Bygg.

013
Andreas Wickman

Precis avslutat renovering av vårt badrum och är otroligt nöjda!! Väldigt glada över att vi valde Bjärreds Kakel och Bygg och Billy som genomfört detta stora arbete med tydlighet, noggrannhet och glädje. Även de små "hinder" vi stötte på under tiden har hanterats på ett utmärkt sätt. Under hela arbetet har Billy kommunicerat med oss, vi har känt oss trygga och involverade. Billy är inte bara kunnig och renoverar badrummet till perfektion utan han är också respektfull och lyssnar och samarbetar fantastiskt bra. Och slutresultatet blev nästan bättre än vi kunnat hoppats på! 5 stjärnor utan tvekan!

×
img

    Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

    Kontakt oss

    Telefon:

    0730 227136