Hur fungerar det att anlita Bjärreds Kakel och Bygg ?

Hitta informativa svar på alla dina frågor nedan.

Vi kommer gärna hem till dig och går igenom ditt badrum samt ger en kostnadsfri offert. För din trygghet arbetar vi endast med fasta priser. Vi vet hur en idé blir till verklighet.

Hos oss får du erfarenhet, kvalitet och ett bollplank för utformningen av ditt badrum. Vi bygger kvalitetsbadrum som håller. Ring oss gärna eller skicka mejl, så bokar vi in ett besök hemma hos dig och återkommer med en kostnadsfri offert.

För dig som kund blir processen enkel, vi tar hand om koordinering när det gäller de olika faserna i din badrumsrenovering och leder dig genom hela projektet.

När ni anlitar oss så tar vi hand om hela projektet, vi samordnar allt, våra hantverkare har en lång erfarenhet av renoveringar av våtutrymmen.

Vi möts hemma hos er eller i vårt showroom och går igenom era tankar och ideér. Vi bollar tankar kring utformning och materialval, vi hjälper gärna till att optimera planlösningen och utformningen av badrummet.

Vi har den kunskap som krävs för att göra en godkänd och säker badrumsrenovering.

Efter vårt hembesök kommer vi skicka en offert till er som ni får ta ställning till. Vi lämnar alltid ett fast pris på din renovering för att du ska känna dig trygg med att välja oss.

ROT – dubbelt så mycket hantverk för pengarna!

Du som äger en villa, sommarstuga eller bostadsrätt betalar bara 50% av arbetskostnaden när du anlitar hantverkare på Bjärreds Kakeltjänst. Vi gör avdraget åt dig och du behöver inte ligga ute med pengar. På din faktura kan du enkelt se vad som är material respektive arbete. ROT-avdraget är en skattereduktion som är personlig och har ett maxtak på 50 000 kronor per år. Om ni är två ägare till bostaden kan ni alltså dra av upp till 100 000 kronor. Det finns ingen undre gräns. Avdraget kan inte heller vara större än den faktiska skatt du betalar under året.

Tycker du det låter krångligt? Det är det inte! Kontakta oss så hjälper vi dig.

Behöriga företag har gått utbildning hos Byggkeramikrådet och arbetar efter våra branschregler, BBV. Efter avslutad entreprenad ska de lämna ett Kvalitetsdokument till beställaren.
När en privatperson anlitar ett behörigt företag ska BBV anses vara avtalat om inte annat angivs i avtalet.

Byggkeramikrådet har inget ansvar för det behöriga företagets arbete och kan heller inte stå till svars för eventuella fel som kan uppstå. Allt ansvar för entreprenaden och att åtgärda eventuella reklamationer ligger hos det behöriga företaget.

Behöriga plattsättningsföretag utfärdar Kvalitetsdokument, Bilaga A till BBV, efter varje våtrumsentreprenad. Kvalitetsdokumentet utfärdas av det behöriga företaget vars personal utfört tätskiktsarbetet och överlämnas till dig som beställare efter färdigställt arbete.

Kvalitetsdokumentet undertecknas elektroniskt av våtrumsansvarig arbetsledare. Om fler än en behörig plattsättare utfört arbete i ett våtrum noteras namnen på dessa under övriga upplysningar.

×
img

    Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

    Kontakt oss

    Telefon:

    0730 227136